11 Reguli de îngrijire a părului, care ar trebui să urmeze, de rupere bariera de 30, 40 și 50 de ani

Sănătos păr strălucitor-este un vis de femei la orice varsta. Și dacă pentru a face acest lucru în 20 de ani este suficient să vă spălați părul în mod regulat cu un sampon bun și nu te dus de val radicale experimente, după 30 deja e timpul să ia această problemă în serios. Modificări legate de varsta, sunt inevitabile, dar putem ralentizarlos și să le corecteze.

În Mare.guru ne-am adunat câteva sfaturi simple, dar, cu siguranță, eficient, despre cum să aibă grijă de părul după 30 de ani, și de a primi admirativ, chiar dacă ești deja depășit 50.

De îngrijire a părului, după 30 de ani
Principalul secret toate propriile frumoase parul de pe depăși 30 de ani-este o bună hidratare. Acest lucru este exact ceea ce va ajuta părul să rămână suplu și mai puțin fragile. O modalitate buna de a hidrata parul-este de a utiliza aer Condiționat, balsam si masca, potrivite pentru tipul dumneavoastră de păr profunde pentru recuperare.

eastnews eastnews

Mască hidratantă preferată „Îngerul” Victoria ‘ s Secret, Adriana Lima, de 36 de ani, este cea care conține ulei de avocado.

Un alt cunoscut supermodel, Alessandra Ambrosio, se aplică în mod regulat de ulei de nucă de cocos pe vârfurile părului pentru nutrirlas excelent.

depositphotos

Expertii recomanda, de asemenea, ia act de o modalitate simplă, care vă va ajuta să vă pentru a activa foliculii și ce va facilita producerea de colagen in parul tau: trebuie să acoperiți capul cu mâinile, și „muta” întregul scalp. Această plăcută procedură (în formă de masaj) poate deveni un ritual de seara, iubite.

De îngrijire a părului, după 40 de ani

eastnews

După depășirea pragului de 40 de ani, multe femei observa ca parul devine mai subtire si coafura pur și simplu își pierde acest volum, la care ei sunt atât de obișnuiți.

Pentru a face față cu această situație, vă va ajuta pentru a alege un bun tratament pentru îngrijirea părului, care acum trebuie să aibă în vedere o hidratare intensiva, consolidarea și restaurarea parului, dar, de asemenea, hrănește toată pielea capului.

Crește diametrul parului.

Este recomandat să se consulte cu un coafor și de a găsi un produs pentru coafura, care crește în diametru fiecare parului.

Pentru a găsi culoarea perfecta.

eastnews eastnews

Dacă tiñes parului, culoarea sa ar trebui să fie cu câteva tonuri mai deschisa decat parul natural. Este bine de a folosi acest truc vă va permite să obțineți plăcerea de a se întâlni cu tine mai tânără și frumoasă.

Fix în dieta ta.

pixabay pixabay

Adăugați în dieta ta alimente bogate în acizi grași (de exemplu, nuci de macadamia), antioxidanti (rodie), de calciu și de zinc, sau cumpărați complexe de vitamine, potrivite.

Comanda diagnostic în centrul specializat.

Specialiștii vă vor ajuta să elaboreze un program de îngrijire personalizabil pentru părul tău și vor efectua procedurile de specialiști, care vor asigura recuperarea părului și a pielii capului.

De îngrijire a părului, după 50 de ani
La această vârstă, problemele de bază, care sunt observate răspund la pierderea in greutate activă a părului și apariția de păr gri.

De îngrijire de calitate de zi cu zi.

Încercați să nu pentru a spala parul in fiecare zi, și se bazează, mai puțin cu atât mai bine, iar procedurile de căldură (fiare de călcat, uscătoare de păr, fiare de călcat curling și similare).

Pe langa sampon si balsam, foloseste o masca, care hidratează în profunzime, cel puțin, o dată pe săptămână.

Celebru și frumos model, Cindy Crawford utilizează în mod regulat masca hidratanta si aplica-le aproximativ o oră înainte de a merge în Duș. „Eu nu văd nici un sens să stea în suflet, în termen de 10 de minute pe mască pentru păr”, oferă un model.

Alimente sănătoase în dieta de zi cu zi.

Adăugați în dieta ta alimente bogate în:

— vitamine și proteine (carne, fasole, nuci, fructe de mare);

— siliciu, calciu, cupru, zinc și fier (mei, orz, brânzeturi tari, seminte de susan, ficat, carne de vită, legume, verdeturi, carne rosie);

— fructe și legume suculente (castraveți, roșii, mere, citrice).

Aceste ingrediente care vă vor ajuta părul să fie mereu sănătos și frumos.

Tunsoare renovat.

eastnews eastnews

Nu persigas lungime. Coafura este perfect pentru această vârstă, nu va spongebob geometric ajustate, dar cascadă luminoasă, cu părul scurt, sau mediu. Dacă preferați o coafura cu breton, să-l fi asimetric și alungit.

Accente clare.

kimkardashian/instagram eastnews

Adresați-vă la coafor pentru a clarifica câteva fire în jurul feței tale. Această tehnică nu numai că va face părul mai sănătos, dar, de asemenea, venituri va aduce prospețimea feței.

Profesionale de tratament.

Dacă vă veți pierde părul, în mod activ, trebuie să se adreseze urgent la specialiști. Cel mai probabil, vă poate recomanda să facă o analiză tratamentul de mezoterapie sau terapia cu laser pentru a stimula foliculii de par si vor recomanda diferite tratamente spa pentru păr. Un specialist calificat, de asemenea, va aloca mijloace adecvate pentru a îmbunătăți cresterea parului.

Și tu, ce fel de secrete sau trucuri aveti pentru a avea grija de parul tau?